Την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Θάλασσες Αριστείας» (ExcellenSeas) και το όραμα για ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση στηρίζει ενεργά η Ergo Ασφαλιστική. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία, η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη συγκέντρωση χρηματικών πόρων για την παροχή οικονομικής στήριξης με τη μορφή υποτροφίας για φοιτητές από τα ακριτικά νησιά, υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ergo Ασφαλιστική, ως δωρητής των Θαλασσών Αριστείας, έχει αναλάβει ως υπότροφο την Παναγιώτα Πάσσαρη από την Αμοργό, η οποία σπουδάζει στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εν λόγω υποτροφία περιλαμβάνει οικονομική στήριξη, mentoring και δυνατότητα πρακτικής άσκησης, με στόχο την ενίσχυση των ακαδημαϊκών σπουδών της φοιτήτριας και την ομαλή μετάβασή της στην αγορά εργασίας.

«Η υποστήριξη της αριστείας και η παροχή ίσων ευκαιριών στους νέους ανθρώπους αποτελεί καίριο κομμάτι της κοινωνικής μας ευθύνης. Όλοι στην ERGO ευχόμαστε στην Παναγιώτα κάθε επιτυχία στις σπουδές της και είμαστε βέβαιοι ότι θα αριστεύσει στον τομέα της Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Αντιμησάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.