Εκδήλωση με τίτλο «Unlocking Productivity with Ergoman & monday.com» διοργάνωσε, την Πέμπτη 22 Μαΐου, στο Domotel Καστρί, η Ergoman. Στο πλαίσιό της, παρουσιάστηκε το πώς η πλατφόρμα της Monday.com μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις, παρέχοντας, μεταξύ άλλων, ευελιξία, έξυπνο work planning και άμεση επικοινωνία.

Ειδικότερα, χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο Δημήτρης Μανούσος, Managing Director & President και ο Στέφανος Μανούσης, Vendor & Professional Services Director της Ergoman, με τον τελευταίο να μιλά για την παρουσία, τις συνεργασίες και τους τομείς εξειδίκευσης της εταιρείας, η οποία απασχολεί πάνω από 40 εργαζόμενους.

Τον λόγο πήρε ο Shaked Hershkovitz, Head of Sales Engineering, Monday.com, εξηγώντας τις λειτουργίες και τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας. Στη συνέχεια, o Δημήτρης Ρόκκος, Presales & Product Manager, Ergoman προχώρησε σε μία επίδειξη των λειτουργιών της πλατφόρμας και επισήμανε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει η Ergoman για την ορθή χρήση της, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με ένα πάνελ, στο οποίο συμμετείχαν στελέχη από την Vitex, την Gen Plus Group και την OK Anytime Market. Τα εν λόγω στελέχη υπογράμμισαν το που βρήκε εφαρμογή η πλατφόρμα στις εταιρείες τους, αλλά και ποια οφέλη αποκόμισαν.