Η αρχαία φιλοσοφία συναντά τις αρχές του σύγχρονου coaching και της ηγεσίας αποκαλύπτοντας τις δυνατότητες και τις προοπτικές που κρύβει ο καθένας.

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο της καθημερινότητάς σας, να γίνετε η έμπνευση για το περιβάλλον σας, ο ηγέ της του εαυτού σας και των άλλων, το βιβλίο «Εσωτερική Χειραφέτηση, Coaching & Ηγεσία» αποτελεί σπουδαίο οδηγό σε αυτό τον δρόμο.

Η συγγραφέας Βαρβάρα Ασημακοπούλου, δημοφιλής coach στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, έπειτα από πολυετή έρευνα και εμπειρία στα μοντέλα και τα εργαλεία που βοηθούν οργανισμούς, στελέχη και επαγγελματίες να εξελιχθούν, παρουσιάζει το νέο της βιβλίο με στόχο την εσωτερική χειραφέτηση, την απελευθέρωση από ασφυκτικές συμβάσεις και εμπόδια, την κατάκτηση μιας αυθεντικής γενναίας ζωής που σας αξίζει.

Το βιβλίο βασισμένο στην αρχαία φιλοσοφία, στις αρχές του σύγχρονου coaching και της ηγεσίας για ένα σύνθετο και απρόβλεπτο περιβάλλον, με απλό αλλά παράλληλα επιστημονικό λόγο, συμβάλλει στην αποκάλυψη των δυνατοτήτων και των προοπτικών του κάθε ανθρώπου και στην αξιοποίηση του coaching για μια καλύτερη καθημερινότητα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Απευθύνεται στους ηγέτες της κάθε μέρας, στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς και σε ανήσυχους ανθρώπους που θέλουν να είναι ενήμεροι για τις σύγχρονες τάσεις ή μεθόδους διοίκησης και ανάπτυξης σε διεθνές επίπεδο.