Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ), στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μελών του σε σύγχρονα θέματα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού που απασχολούν τα στελέχη, διοργανώνει εσπερίδα σήμερα, Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 και ώρα 18.00, στη συνεδριακή αίθουσα «Γ. Κοντογεώργης» της ΕΕΔΕ, με θέμα: Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - Τάσεις στη Διαχείριση Ταλέντων.

Στην Εποχή του Ανθρώπου, όπως την ονόμασε ο Jeff Joerres, επικεφαλής της ManpowerGroup στο Νταβός, καλούμαστε να πετύχουμε περισσότερα με λιγότερα. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με ταλέντο, αλλά και δέσμευση. Ενώ η ανεργία αυξάνεται, οι επιχειρήσεις δεν βρίσκουν τους ανθρώπους που χρειάζονται. Στην εκδήλωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη Διεθνή Εικόνα της αγοράς εργασίας και τις Νέες Τάσεις, όπως τις έχει καταγράψει η ManpowerGroup.

Επίσης, θα παρακολουθήσουν τρία ενδιαφέροντα videos με τον Tim Sanders για τη διαχείριση των ταλέντων από τη σειρά QuickTalks μέσω της πλατφόρμας Leadership Development Channel της εταιρίας SkillSoft.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη που ηγούνται, διοικούν και αναπτύσσουν ανθρώπους, καθώς και σε όσους ασχολούνται με θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.