Με περισσότερους από 200 συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκαν τα ethelon Days 2019, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και η μικρότερη πράξη μπορεί να φέρει μια βροχή θετικών αλλαγών με κοινωνικό αντίκτυπο.

Έχοντας ως αντικείμενο το περιβάλλον, τις ευπαθείς ομάδες, την υγεία και πολλά άλλα, οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις προσωπικές τους ιστορίες εθελοντισμού, ενώ πάνω από 30 οργανισμοί και επιχειρήσεις συμμετείχαν σε panel και ομιλίες για τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά. Επιπλέον, ξεχωριστή συζήτηση έγινε για τα προγράμματα εταιρικού εθελοντισμού από εκπροσώπους εταιρειών, με τα βλέμματα να τραβάει το live cooking που δημιούργησε το επιδόρπιο, ειδικά για τα ethelon Days.

Τέλος, εμπνευσμένοι από το butterfly effect, τη φετινή θεματική των ethelon Days, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ταυτόχρονες κοινωνικές δράσεις στο κέντρο της Αθήνας, στέλνοντας παντού το μήνυμα των ethelon Days ότι ακόμη και οι μικρότερες πράξεις μπορούν να φέρουν μεγάλες αλλαγές.