Με επιτυχία διοργανώθηκε στις 25 Ιουνίου 2008 το ετήσιο Gala Dinner του Συλλόγου Αποφοίτων του ALBA Graduate Business School.

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Δρ Alexander Paufler, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Hellas, η ομιλία του οποίου είχε θέμα: “The Power of a Creative, Passionate and Unusual Corporate Culture”.

Kατά τη διάρκεια της ομιλίας, o A, Paufler παρουσίασε την εταιρική κουλτούρα της Mercedes-Benz Hellas και αναφέρθηκε στην ομοιότητά της με αυτήν του ALBA, καθώς και οι δυο οργανισμοί βασίζονται στις έννοιες του ασυνήθιστου και της ανατροπής (business unusual).

Παράλληλα, τόνισε τη σπουδαιότητα της ύπαρξης κουλτούρας σε έναν οργανισμό, η απουσία της οποίας είναι πολύ πιθανό να υπονομεύσει οποιαδήποτε επιτυχημένη στρατηγική. Επιπλέον, υπογράμμισε τη σημασία συγκεκριμένων παραμέτρων σε έναν οργανισμό, όπως: ο τρόπος επικοινωνίας με υπαλλήλους και πελάτες, το γεγονός ότι η διοίκηση είναι απαραίτητο να αισθάνεται το χρέος που έχει όχι μόνο απέναντι στους εργαζομένους του οργανισμού, αλλά και στις οικογένειές τους και η συλλογή ιδεών της διοίκησης από τους εργαζομένους του με πιο ανατρεπτικούς και δημιουργικούς τρόπους πέραν των καθιερωμένων (συζητήσεις και feedback).

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του ALBA Πάνος Παναγιωτίδης και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ALBA Νίκος Εμπέογλου.