Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Στελεχών των ΤΜΙ International και TACK International, με θέμα «Raising the Bar», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με τη συμμετοχή 150 στελεχών από 50 διαφορετικές χώρες.

Το ετήσιο συνέδριο, που για πρώτη φορά φιλοξενήθηκε στη χώρα μας, επικεντρώνεται στις νέες τάσεις και τα νέα ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις σε τομείς όπως η διαχείριση αλλαγών, η ηγεσία, οι πωλήσεις, ο στρατηγικός σχεδιασμός, η εταιρική κουλτούρα, μεταξύ άλλων, προωθώντας νέα μοντέλα και πρακτικές για την αποτελεσματικότερη εκπαίδευση και διαρκή ανάπτυξη των στελεχών και των επιχειρήσεων. Δύο διεθνείς ομιλητές έδωσαν το στίγμα του Συνεδρίου για το πώς μπορούν στελέχη και επιχειρήσεις να «Ανεβάσουν τον Πήχη», να πάνε πιο μπροστά και να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, η Cheryl Cran, διεθνώς αναγνωρισμένη ως leadership expert, με την ομιλία της «Understanding, Communicating & Leading Generations X, Y & Zoomers», αναφέρθηκε στις νέες τάσεις για καλύτερη κατανόηση, επικοινωνία και καθοδήγηση των Γενιών X, Y και Zoomers. Η δεύτερη ομιλητής, η γνωστή positive energy coach Louise Le Gat, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει το positive leadership, δηλαδή η υιοθέτηση μιας νέας θετικής στάσης και η ανακάλυψη της ουσιαστικής και πραγματικής για κάθε άτομο επιτυχίας, με την ομιλία της «Positive Energy Leadership: Rediscovering True Success».