Τη θέση της Senior HR Manager στην Euler Hermes Hellas (Allianz Group) ανέλαβε από σήμερα, Πέμπτη 1 Απριλίου, η Ήβη Μελακοπίδη, η οποία μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση της Group HR Manager του Ομίλου Atria-CBRE Affiliate. Η Ήβη Μελακοπίδη είναι κάτοχος BSc in Business Administration & Organizational Behavior από το ACG- Deree College και MSc in Human Resource Management από το School of Management του University of Surrey, ενώ η εργασιακή της εμπειρία ξεκίνησε από την Ποσειδών ΑΕΑΕ και συνεχίστηκε στην Critical Publics στο Λονδίνο.

Το 2006 επέστρεψε στην Ελλάδα και ανέλαβε καθήκοντα HR Generalist στην AIG, αποκτώντας εμπειρία σε όλο το φάσμα του HR (προσέλκυση, ανάπτυξη, αξιολόγηση, μισθοδοσία, διαχείριση αλλαγών, reporting, διαχείριση συστημάτων, compliance, employee engagement), ενώ το 2013 προάχθηκε στον ρόλο της HR Service Delivery Manager για 7 χώρες του Mediterranean Cluster, εκτελώντας και επιβλέποντας τα global projects στις χώρες της εποπτείας της.

Από το 2018, ως Group HR Manager του Ομίλου Atria- CBRE Affiliate, έστησε το τμήμα, τοποθετώντας δομές, προάγοντας την εκπαίδευση και τις ευκαιρίες ανάπτυξης, αλλά και συμμετέχοντας σε έργα αναδιοργάνωσης, διαχείρισης αλλαγής, δημιουργίας πολιτικών και διαδικασιών κ.ά. Η ίδια σε δηλώσεις της στο Workforce ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στην ασφαλιστική αγορά και σε μια εταιρεία που δίνει έμφαση στους ανθρώπους, στο ευχάριστο εργασιακό κλίμα, στις ευκαιρίες εκπαίδευσης, ανάπτυξης και ενδυνάμωσης των εργαζομένων, καθώς και στις εταιρικές και κοινωνικές δράσεις».