Ξεκινάει στις 22 Σεπτεμβρίου από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ο νέος κύκλος της εκπαίδευσης Eurem για την εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέροντας στους εργαζομένους ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό υλικό ευρωπαϊκών προτύπων, το οποίο εφαρμόζεται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η εκπαίδευση Eurem απευθύνεται σε εταιρείες που στοχεύουν στη συστηματική διαχείριση της ενέργειας, σε μηχανικούς κάθε ειδικότητας και σε εργαζόμενους του ενεργειακού κλάδου που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στον πολυδιάστατο τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας.

Τα μαθήματα θα φιλοξενηθούν σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, όπου θα δίνεται η δυνατότητα άμεσης αλληλεπίδρασης μεταξύ εκπαιδευτή και συμμετεχόντων. Παράλληλα διατηρούνται, όπως και στους τρεις προηγούμενους ψηφιακούς κύκλους, τα στοιχεία networking, με δύο τελευταία μαθήματα με φυσική παρουσία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Οι εκπαιδευτές του Eurem είναι έμπειροι επαγγελματίες από την αγορά, αλλά και τον ακαδημαϊκό χώρο, με θεματική εξειδίκευση στον τομέα της ενέργειας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.