Στην καταβολή εφάπαξ ποσού 300 ευρώ σε όλους τους εργαζομένους της, εκτός από τα ανώτερα και τα ανώτατα στελέχη, προχωρά η διοίκηση της Eurobank. Ειδικότερα, το συνολικό ποσό που θα καταβάλει η τράπεζα στον ανθρώπινο δυναμικό της ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ, με την εν λόγω οικονομική ενίσχυση να δίνεται μέσω vouchers.

H πρωτοβουλία αυτή έρχεται να ικανοποιήσει σχετικό αίτημα του σωματείου εργαζομένων Union, λόγω των συνθηκών ακρίβειας που πιέζει τις οικογένειες. Όπως σημειώνει, μάλιστα, μεταξύ άλλων, το σωματείο σε ανακοίνωση του, η συγκεκριμένη είναι «πολύ θετική εξέλιξη, γιατί η παροχή χορηγείται με ενιαίο και διαφανή τρόπο στο σύνολο σχεδόν του Προσωπικού (εξαιρούνται μόνο υψηλόμισθοί συνάδελφοι)».

Από την πλευρά της η Eurobank, σε σχετική επιστολή της Group CHRO, Νατάσσας Πασχάλη, προς τους εργαζόμενους, διαβεβαιώνει ότι «όπως έχει κάνει και στο παρελθόν σε περιστάσεις ειδικών συνθηκών, επιδεικνύει ευαισθησία και συμπαραστέκεται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των ανθρώπων της». Τέλος, αύριο Πέμπτη 1η Ιουλίου λήγει και η προθεσμία που έδωσε η Eurobank στους εργαζομένους της για να δηλώσουν συμμετοχή στο ευρύ πρόγραμμα τηλεργασίας που η τελευταία θέλει να εφαρμόσει συστηματικά.