Περιήγηση των εκπροσώπων των ΜΜΕ στο back office της στην Νέα Ιωνία οργάνωσε η Eurobank. Ειδικότερα, όπως τόνισε ο αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος και COO, Σταύρος Ιωάννου, το Eurobank Hub είναι σήμερα «ο πυρήνας κρίσιμων κεντρικών και ψηφιακών λειτουργιών του ομίλου, εντός και εκτός συνόρων, φιλοξενώντας το 50% του προσωπικού των κεντρικών υπηρεσιών, πάνω από 2000 άτομα, σε ένα χώρο φιλικό για τους ίδιους και το περιβάλλον, τον οποίο αναβαθμίζουμε διαρκώς, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές», ενώ πρόσθεσε πως η επένδυση του ομίλου σε τεχνολογίες αιχμής υπερβαίνει τα 200 εκατ. €, σε ορίζοντα τριετίας, παράλληλα με εκείνες σε ανθρώπινο δυναμικό και ταλέντο «που οδηγούν τη Eurobank καθημερινά μπροστά.

Επιπλέον, ο Σ. Ιωάννου και ο έτερος αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος και Group Chief Transformation Officer, Digital & Retail της Τράπεζας, Ανδρέας Αθανασόπουλος ανέλυσαν την Phygital προσέγγιση που έχει υιοθετήσει η Eurobank, επιδιώκοντας έναν ισορροπημένο συνδυασμό της τεχνολογίας με το ταλέντο, την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της.

Επισημαίνεται ότι η εν λόγω προσέγγιση συμβαδίζει απόλυτα με την πρόσφατη ανακοίνωση της καθιέρωσης του υβριδικού τρόπου εργασίας για σημαντικό τμήμα του ανθρώπινου δυναμικού της Τράπεζας, παράλληλα με την επιλογή της λύσης hot-desk στις εγκαταστάσεις της, με τους εργαζόμενους να «κλείνουν» θέση γραφείου (και χώρο στάθμευσης), όταν τον χρειάζονται.

(Πηγή: NetFax)