Η Eurocatering ΑΕ συμπληρώνει, φέτος, είκοσι χρόνια δυναμικής διαδρομής στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας οπωροκηπευτικών, επενδύοντας στο μέλλον και στην εταιρική της κουλτούρα, πιο δυναμικά από ποτέ, παρά την πρωτόγνωρη συγκυρία για την καθημερινότητα όλων.

Με την αφορμή αυτή, ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Χρυσόστομος Μαυρόπουλος, ανέφερε: «Αυτό που μας προσανατολίζει και μας κινητοποιεί από το 2000 είναι η Υγεία. Στη Eurocatering είμαστε αφοσιωμένοι να φέρνουμε υγεία στο τραπέζι του κόσμου. Φέτος, που γιορτάζουμε είκοσι χρόνια μέσα στο γεμάτο προκλήσεις 2020, νιώθουμε την αξία αυτή πιο δυνατή και πολύτιμη από ποτέ.

Είμαστε περήφανοι και ευγνώμονες που διασυνδέουμε κάθε μέρα, αξιόπιστα και εγγυημένα τους καταναλωτές, με τις εμπορικές επιχειρήσεις και τους παραγωγούς της Ελλάδας και θα συνεχίσουμε να προκρίνουμε την υγεία σε κάθε τομέα της ζωής, της εταιρικής και της επιχειρηματικής μας δράσης: παραγωγή, διατροφή, συνεργασίες, κοινωνία και οικονομία».

Σημειώνεται ότι η εταιρεία παράγει ημερησίως 96.000 συσκευασμένες σαλάτες και εξυπηρετεί 1000 σημεία με έναν ιδιόκτητο στόλο 65 φορτηγών-ψυγείων, ενώ συνεργάζεται σταθερά με περισσότερους από 50 παραγωγούς στην Ελλάδα, παρακολουθώντας, από τη σπορά έως τη διαλογή, περισσότερα από 3.000 στρέμματα ελληνικής γης, εξού και μπορεί να εγγυηθεί φρεσκάδα, ποιότητα και συνεπή τροφοδοσία των επιχειρήσεων με φρέσκα φρούτα, λαχανικά και έτοιμες κομμένες σαλάτες, καθημερινά.