Η EuroCharity παρουσιάζει την 5η έκδοση της σειράς EuroCharity Yearbook με τίτλο «Leadership for Sustainability», σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου.

Η νέα έκδοση είναι βασισμένη στο πνεύμα ότι οι ηγέτες, περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να αγωνιστούν για τη δημιουργία ενός κόσμου πιο δίκαιου, οικονομικά βιώσιμου και με περισσότερη ευμάρεια. 27 καταξιωμένοι συγγραφείς από τρεις ηπείρους και 14 CEOs προβάλλουν το όραμά τους για την αειφορία, ενώ την αγγλόφωνη έκδοση συμπληρώνουν παγκόσμιες έρευνες και εκτενές φωτογραφικό υλικό.

Την έκδοση προλογίζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ενώ με ειδικά άρθρα επί του θέματος συμβάλλουν οι: Georg Kell, Εκτελεστικός Διευθυντής του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ, Antonio Tajani, Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής και άλλοι διακεκριμένοι συγγραφείς διεθνούς κύρους.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα, στο Κεντρικό Αναγνωστήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στις 18:00, ενώ θα παραβρεθούν ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι Τύπου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με συμμετέχοντες κορυφαίους CEOs που έλαβαν μέρος στη φετινή έκδοση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή. Πληροφορίες: [email protected], 210-9271110-29.