Την έναρξη του νέου, 12ου ακαδημαϊκού κύκλου του Advanced Program in Management for Insurance Executives, ανακοίνωσε η Eurolife FFH, το οποίο διοργανώνει σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ειδικότερα, το εν λόγω πρόγραμμα, με εισηγητές τους καθηγητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου, έχει στόχο να εφοδιάσει τους συνεργάτες της εταιρείας με σημαντικές γνώσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ενισχύοντας έτσι την περαιτέρω επαγγελματική τους εξέλιξη.
Οι εκπαιδεύσεις θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο και θα ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ χωρίζονται σε ενότητες, με την κάθε μια να πραγματοποιείται σε δια ζώσης συναντήσεις μέσα σε ένα διήμερο. Μεταξύ των γνωστικών πεδίων που θα καλυφθούν είναι οι Διαπραγματεύσεις και η Διαχείριση Συγκρούσεων, η Ηγεσία και η Οργανωσιακή Συμπεριφορά και η Κατάρτιση και η αξιολόγηση επιχειρηματικών σχεδίων.
Σημειώνεται, τέλος, ότι οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα λάβουν, σε ειδική Τελετή Αποφοίτησης, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, πιστοποιητικό επάρκειας των γνώσεών τους σχετικά με τα γνωστικά αντικείμενα του εκπαιδευτικού προγράμματος.