Στον θεσμό των Business Days του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας συμμετείχε, για μία ακόμα χρονιά, η Eurolife FFH. Στο πλαίσιό του, η εταιρεία υποδέχτηκε στα γραφεία της περισσότερους από 40 νέους επαγγελματίες του αύριο, προερχόμενοι από διάφορες ειδικότητες και 7 ΑΕΙ.

Παρών ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο οποίος μίλησε στους νέους για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, απάντησε στις ερωτήσεις τους, ενώ δε δίστασε να μοιραστεί μαζί τους τις δικές του εμπειρίες από το ξεκίνημα της επαγγελματικής του πορείας.

Στη συνέχεια, η ομάδα της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας συζήτησε με τους συμμετέχοντες γύρω από θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με τη σταδιοδρομία τους και τους έδωσε χρήσιμες συμβουλές και tips για το πώς μπορούν να διαχειριστούν πιο αποτελεσματικά τη διαδικασία της συνέντευξης και της πρακτικής άσκησης σε μια εταιρεία.

Τέλος, οι καλεσμένοι συμμετείχαν σε working groups με στελέχη των ομάδων της Ανάπτυξης Προϊόντων και της Τεχνικής Διεύθυνσης, μαθαίνοντας σημαντικές πληροφορίες για τη λειτουργία και τις διαδικασίες δύο κομβικών τμημάτων της εταιρείας, ενώ προσκλήθηκαν να μοιραστούν και τις δικές τους ιδέες γύρω από πραγματικά case studies.