Για ακόμα μια χρονιά η RSM Stylianou, προτείνει ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις για τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά βραβεία επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο του 2013.

Η RSM Stylianou, μέλος της RSM International, του έκτου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, μέσα από το θεσμό των European Business Awards, προτείνει ελληνικές επιχειρήσεις με σκοπό να αναδείξει τη δυναμική της ελληνικής επιχειρηματικότητας που παρά την κρίση συνεχίζει να ενεργεί δυναμικά και να παράγει σημαντικά αποτελέσματα. Η RSM International είναι χορηγός των European Business Awards (ΕΒΑ) από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα.

Τα ΕΒΑ υπάρχουν για να αναγνωρίζουν και να επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων σε όλη την Ευρώπη. Αναγνωρίζουν την επιχειρηματική αριστεία σε όλους τους τομείς, αγκαλιάζοντας τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και ηλικιών και από τις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 2011, τα EBA (European Business Awards) ήρθαν σε επαφή με πάνω από 15.000 οργανισμούς σε περισσότερες από 30 χώρες προβάλλοντας τους καλύτερους στην κατηγορία τους, από ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων από σχεδόν όλους τους κλάδους. Οι συμμετέχοντες αντιπροσώπευσαν ένα συνολικό κύκλο εργασιών με αξία πάνω από 1 τρισεκατομμύριο ευρώ (8,23% του ΑΕΠ της ΕΕ), που απασχολούν πάνω από 2,7 εκατομμύρια ανθρώπους.

H RSM Stylianou για ακόμα μία χρονιά έχει τη δυνατότητα, να προτείνει ελληνικές επιχειρήσεις, που καταφέρνουν όχι μόνο να επιβιώσουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες αλλά και να διακριθούν.

Πληροφορίες: www.rsmi.gr.