Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, στην Βαρσοβία της Πολωνίας, το European Business Awards Gala 2019 sponsored by RSM, η 12η τελετή απονομής των European Business Awards.

Τα European Business Awards είναι τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, τα οποία έχουν ως στόχο τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας, η οποία αντιπροσωπεύει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, την καινοτομία και την επιχειρηματική ηθική, επιβραβεύοντας τις επιχειρήσεις που επιδεικνύουν όλες αυτές τις αξίες.

Για 10 συνεχή έτη η RSM Ελλάδος ήταν o κύριος χορηγός και ενεργός υποστηρικτής των European Business Awards σε τοπικό επίπεδο, καθώς υποστήριζε ενεργά το θεσμό στοχεύοντας στην προβολή της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παρέχοντας στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, αφιλοκερδώς, συνολική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλες τις φάσεις του διαγωνισμού, με σκοπό την προβολή και ανάδειξή τους πανευρωπαϊκά.

Φέτος, 26 Ελληνικές εταιρείες έφτασαν στην τελική φάση των βραβείων κατακτώντας, έτσι, τη διάκριση με τον τίτλο National Winner. Κατά τη διάρκεια του European Business Awards Gala 2019 sponsored by RSM ανακοινώθηκαν οι νικητές για κάθε μια από τις 19 επίσημες κατηγορίες των βραβείων καθώς και ο νικητής της ψηφοφορίας του κοινού European Public Champion. Ανάμεσα στις 20 ευρωπαϊκές εταιρείες που διακρίθηκαν στον τελικό βραβεύτηκαν και δύο Ελληνικές.

Συγκεκριμένα, το βραβείο «The Germany Trade & Invest Award for International Expansion» απονεμήθηκε στην DHI Global Medical Group, ενώ το βραβείο του «European Public Champion» κατέκτησε η Cosmote E-Value. Ο Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Ελλάδος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Συγχαρητήρια στις 26 ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες κατάφεραν να κατακτήσουν τη διάκριση του National Winner και στις 19 από αυτές που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στον τελικό των European Business Awards 2019 με μεγάλη επιτυχία.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για ακόμη μια χρονιά μας δίνεται η ευκαιρία, μέσα από το European Business Awards Gala & Summit 2019 sponsored by RSM, να σταθούμε δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν ξεχωρίσει και διακριθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε έναν τόσο σημαντικό και υψηλού κύρους διαγωνισμό».