Η ΕΥ αναγνωρίστηκε από τη Forrester Research ως ηγέτιδα εταιρεία στην πρόσφατη έκθεση, «The Forrester Wave™: Global Digital Business Transformation Accelerators, Q1 2019».

Η έκθεση αξιολόγησε διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες, εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων τεχνολογικών υπηρεσιών και εταιρείες ψηφιακών υπηρεσιών ως προς τις δυνατότητές τους να υποστηρίζουν τις Διοικήσεις και τους Digital Officers οργανισμών να σχεδιάζουν και να υλοποιούν επιτυχώς προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού.

Σύμφωνα με την έκθεση, «καθώς το παραδοσιακό μοντέλο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών φαίνεται να είναι μη αποδοτικό πλέον, η αποτελεσματική ενσωμάτωση νέων και ευέλικτων ψηφιακών δεξιοτήτων στις συμβουλευτικές εταιρείες αποτελεί βασικό κριτήριο υπεροχής στην αγορά».

Αναφερόμενος στην αναγνώριση της ΕΥ από τη Forrester Research, ο Αλέξανδρος Χρηστίδης, Επικεφαλής του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδος, σχολίασε ενδεικτικά: «Η αναγνώριση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς στην ΕΥ. Σε μια εποχή κατά την οποία ο ψηφιακός μετασχηματισμός δημιουργεί τεράστιες προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις, οι ομάδες της ΕΥ στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε. Θεωρούμε ζωτικής σημασίας να αναπτύσσουμε συνεχώς τις δεξιότητες των ανθρώπων μας, να εφαρμόζουμε νέους ευέλικτους τρόπους εργασίας και συνεργασίας με τους πελάτες, να τους μεταφέρουμε τεχνογνωσία και να επενδύουμε σε εργαλεία που επιταχύνουν τον παραπάνω στόχο».