Αύριο, Τρίτη 24 Απριλίου, πραγματοποιείται το συνέδριο SAP NOW ATHENS 2018 με τη συμμετοχή σημαντικών ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θέμα «The Intelligent Enterprise-Going from Thinking to Doing».

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και πρόκειται να φιλοξενήσει ενδιαφέρουσες ομιλίες, συζητήσεις, παρουσιάσεις, digital scenarios και live demos που στόχο έχουν να αναδείξουν τις πιο σύγχρονες, κορυφαίες λύσεις που προσφέρει η SAP για τη διαχείριση διαφορετικών επιχειρηματικών λειτουργιών, αλλά και καινοτόμες εφαρμογές της εταιρείας. Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Hellas Cyprus & Malta, ο οποίος θα παρουσιάσει πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να εισέλθουν στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, κάνοντας τις καινοτόμες ιδέες τους, πράξη.

Στη συνέχεια, ο Τοm Raftery, Global Vice President, Futurist and IoT Evangelist, SAP, θα αναφερθεί στις εξελίξεις που πρέπει να αναμένουμε τα επόμενα 10 χρόνια στον τομέα της τεχνολογίας, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση πελάτων με θέμα την «Ευφυή Επιχείρηση» και συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της Viohalco SA, Coca-Cola HBC, της Generali Hellas, της Sfakianakis Group μεταξύ άλλων. Συντονιστής του συνεδρίου θα είναι δημοσιογράφος, Μπάμπης Παπαδημητρίου. Επιπρόσθετα, θα πραγματοποιηθούν 18 παράλληλες θεματικές συνεδρίες για IoT, SAP Leonardo, Digital Customer Experience, Digital Workforce, Digital Manufacturing, Business Analytics,  Blockchain, GDPR, Business Networks SAP HANA Data Management Suite,  SAP S4 HANA.