Η Q-Training ανακοινώνει τη διεξαγωγή δύο εξειδικευμένων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.

Στο «3 Days ROI Workshop: Proving the value of Training & HR» που στοχεύσει στην κατανόηση της μεθοδολογίας ROI, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τη μεθοδολογία μέτρησης και υπολογισμού της απόδοσης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των ενεργειών HR και να την εφαρμόσουν στις επιχειρήσεις τους. Το πρόγραμμα, που προσφέρεται σε συνεργασία με το ROI Institute έχει διάρκεια 24 ώρες και θα διεξαχθεί στην Αθήνα (7,8,9/12) στη Θεσσαλονίκη (18,19,20 /11) και στην Κύπρο (30/11 και 1,2/12).

Το «Training Need Analysis: Εργαλεία, Μεθοδολογία και Τεχνικές» απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες Στελεχών τμημάτων Human Resources Management αλλά και άλλων βαθμίδων Στελεχών που στα πλαίσια των καθηκόντων τους εφαρμόζουν διαδικασίες ανάλυσης εκπαιδευτικών αναγκών των Στελεχών της επιχείρησης ή της ομάδας τους. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 10 Δεκεμβρίου.

Επίσης, η Q-Training διοργανώνει το σεμινάριο Certified Information Systems Auditor (CISA®) στις 9-13 Νοεμβρίου στο Εκπαιδευτικό της Κέντρο. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διοργανώνεται με στόχο την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις για την πιστοποίηση (CISA®) και αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες πιστοποιήσεις του ISACA®. Περισσότερες πληροφορίες στο [email protected] και [email protected] ή στο τηλέφωνο 210-9244468.