Ο όμιλος Adecco, «ανοίγει» τα γραφεία του στις 26 Απριλίου, για να υποδεχθεί νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας.

Η πρωτοβουλία “Experience Work”, μέρος του προγράμματος Adecco Way to WorkTM, είναι μια ακόμη ενέργεια του Ομίλου Adecco που στόχο έχει, μέσω πρακτικής εκπαίδευσης στον χώρο εργασίας, να υποστηρίξει τους νέους που επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, ώστε να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους και τις επαγγελματικές τους προοπτικές. Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία Experience Work απευθύνεται σε φοιτητές ή αποφοίτους με εργασιακή εμπειρία έως 6 μήνες.

Οι συμμετέχοντες, με βάση τον κλάδο σπουδών τους, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το αντικείμενο εργασίας που τους ενδιαφέρει και να λύσουν πιθανές απορίες περνώντας μια ημέρα δίπλα στους εργαζομένους της Adecco στο αντίστοιχο τμήμα. Δίπλα στα έμπειρα στελέχη της Adecco, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν στην πράξη, εκτός από το αντικείμενο της κάθε θέσης, πώς είναι να εργάζεσαι σε ένα οργανωμένο πολυεθνικό περιβάλλον, τις καθημερινές προκλήσεις, τις αναγκαίες δεξιότητες, τις απαιτήσεις αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρονται.

Τα έξι τμήματα που μπορούν να γνωρίσουν από κοντά οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του Experience Work Day βάσει του αντικειμένου σπουδών τους είναι τα εξής: Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Πωλήσεων, Τμήμα Marketing, Τμήμα IT, Τμήμα Λογιστηρίου και Τμήμα Διαχείρισης Μισθοδοσίας. Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκίνησαν στις 16 Μαρτίου και ολοκληρώνονται στις 19 Απριλίου.