Τη λειτουργία, για δεύτερη χρονιά, του «EY Assurance FutureLab Academy – Junior Auditors», ανακοίνωσε η EY Ελλάδος. Πρόκειται για μία ακαδημία ελεγκτικών υπηρεσιών, η οποία παρέχει τη δυνατότητα σε νέες και νέους πτυχιούχους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, ενώ όσες και όσοι ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα, θα προσληφθούν από την εταιρεία ως Assistant Auditors.

Ειδικότερα, το εν λόγω πρόγραμμα απευθύνεται σε κατόχους πτυχίου ή/και μεταπτυχιακού στη Λογιστική, στα Χρηματοοικονομικά, στα Οικονομικά, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ή συναφές πεδίο σπουδών, οι οποίοι θα λάβουν μέρος σε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αξιολόγησης, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για το ελεγκτικό επάγγελμα και την προσέγγιση της ΕΥ, αλλά και να αναπτύξουν τις προσωπικές τους γνωστικές δεξιότητες.

Επιπρόσθετα, θα συμμετάσχουν σε μια ζωντανή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της ΕΥ Ελλάδος, στη διάρκεια της οποίας θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με έμπειρους επαγγελματίες για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στις ελεγκτικές υπηρεσίες της ΕΥ. Επισημαίνεται, τέλος, ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 17 Μαΐου.