Ολοκληρώθηκε το 1ο Team Building Εvent της Φάρμα Κουκάκη στα Τζουμέρκα, το οποίο διοργάνωσαν η Εμπορική Διεύθυνση σε συνεργασία με τη Διεύθυνση HR. Πρόκειται για μία 2ήμερη απόδραση, στο πλαίσιο της οποίας τα στελέχη της ομάδας των πωλήσεων έζησαν την απόλυτη περιπέτεια, κάνοντας rafting στον ποταμό Άραχθο, Πεζοπορία στα Αθαμανικά Όρη, Ιππασία και Τοξοβολία.

Μέσα από τις εν λόγω αθλητικές δραστηριότητες, αναδείχθηκαν η ομαδικότητα, η συνεργασία και η επικοινωνία, ενώ οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την επιθυμία τους να επαναληφθεί αντίστοιχο Event βιωματικής εκπαίδευσης.

«Η ομάδα της Εμπορικής Διεύθυνσης πραγματοποίησε “mini προετοιμασία” στα Τζουμέρκα, για να συνεχίσει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Πολλά χέρια και πόδια, αντίστοιχα σώματα και μυαλά, αλλά μια ψυχή, ένα όραμα και ένας στόχος, που είναι η κατάκτηση της κορυφής.

Το 1ο Team Builiding Event στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αλλά ανήκει στην ιστορία και αποτελεί αφετηρία για τα επόμενα. Η Διεύθυνση HR στηρίζει και ενισχύει δράσεις που προάγουν το team buildiing και το well being των Koukakis Farmers» ανέφερε ο Παύλος Μαυρίδης, Head of People & Culture της εταιρείας, σε σχετική του ανάρτηση.