Ευρωπαϊκές μέρες καριέρας διοργάνωσε στο Four Seasons Hotels and Resorts Astir Palace Athens η Four Seasons Hotels and Resorts, με την πεποίθηση ότι ο καθένας είναι μοναδικός και ότι η επαφή με διαφορετικές χώρες και κουλτούρες αποτελεί το κλειδί για την πρόοδο και τη ανάπτυξη.

Ειδικότερα, εργαζόμενοι και στελέχη από τη Βουδαπέστη, το Μιλάνο και το Μεζέβ της Γαλλίας έφτασαν στην Αθήνα και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ανθρώπους του ξενοδοχείου και να συζητήσουν σχετικά με τις ευκαιρίες καριέρας που παρουσιάζει η χειμερινή περίοδος. Με την εν λόγω αφορμή, στο Four Seasons Hotels and Resorts Astir Palace Athens αφιερώθηκαν συγκεκριμένοι χώροι, οι οποίοι αντανακλούσαν την κουλτούρα κάθε χώρας, ενώ προσφέρονταν εδέσματα και διάφορα άλλα δώρα.

«Στην Four Seasons Hotels and Resorts εκτιμούμε το εσωτερικό ταλέντο, δηλαδή τους δικούς μας ανθρώπους. Η εμπειρία είναι μοναδική και οι άνθρωποί μας ανυπομονούν να εξερευνήσουν τη διεθνή οικογένεια της Four Seasons. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι και χαρούμενοι που τους φέρνουμε όλους μαζί και συνειδητοποιούμε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλη είναι η οικογένειά μας» αναφέρει η Λίλιαν Λαμπροπούλου, Director of People and Culture, σε σχετική ανάρτησή της.