Συνάντηση για τους εκπαιδευτές της οργάνωσε στα τέλη Οκτωβρίου η Four Seasons Hotel Astir Palace, προκειμένου να τους προετοιμάσει ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, στην εν λόγω συνάντηση, οι εργαζόμενοι-εκπαιδευτές της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις διαφορές που υπάρχουν στην εκπαίδευση μεταξύ ενηλίκων και παιδιών, τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να γίνουν οι ενήλικες εκπαιδευόμενοι περισσότερο engaged στην όλη διαδικασία, αλλά και διάφορα tips για την κινητοποίηση των ενήλικων εκπαιδευόμενων.

Σκοπός των συγκεκριμένων workshops, τα οποία οργανώνει εσωτερικά η Four Seasons, είναι οι Learning Coaches της να είναι σε θέση να καταστήσουν σαφή την αξία της εκπαίδευσης, να εμπλέξουν τα μέλη της ομάδας τους, να βελτιώσουν τη συνάφεια των εκπαιδεύσεων και να δημιουργήσουν ισχυρότερες στρατηγικές μάθησης. Με τον τρόπο αυτόν, θα είναι πλήρως προετοιμασμένοι ούτως ώστε να εκπαιδεύσουν τους newcomers ενόψει της νέας σεζόν.

«Η πρόσφατη συνάντησή μας ήταν γεμάτη με χρήσιμα εργαλεία για τον εμπλουτισμό των coaching skills των εκπαιδευτών μας, προκειμένου να υποστηρίξουν τις ομάδες τους και το ξενοδοχείο μας, αλλά και να αναπτύξουν τις ικανότητές τους. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τόσο παθιασμένα μέλη στην ομάδας, τα οποία αξιοποιούν αυτή τη συναρπαστική ευκαιρία» αναφέρει χαρακτηριστικά η Μυρτώ Κουτσοπούλου, Senior People and Culture Executive στην Four Seasons. Σημειώνεται, τέλος, ότι το επόμενο σχετικό workshop θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου.