Σε μία σειρά πρωτοβουλιών προέβη το Four Seasons Astir Palace Hotel, με αφορμή την Ημέρα της Γης στις 22 Απριλίου. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφερε ένα ειδικό γεύμα για τους εργαζομένους της, το οποίο ήταν «Meat-free» και περιλάμβανε πληθώρα επιλογών από το Salad Bar, αλλά και παραδοσιακή πίτα, μπριάμ και σούπα από καρότο. Παράλληλα, η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά των πλεοναζόντων τροφίμων στη συνεργαζόμενη ΜΚΟ «Μπορούμε», ενώ φρόντισε το Σάββατο 22 Απριλίου, από τις 12:00-15:00 να σβήσει τα φώτα στα κεντρικά της γραφεία, συμβάλλοντας στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Οι εν λόγω πρωτοβουλίες οργανώθηκαν από τη CSR Team της εταιρείας και έτυχαν θερμής υποδοχής από τους εργαζόμενους.

Συνεργασία με την Bookstream
Επιπρόσθετα, η Four Seasons Hotels & Resorts γιόρτασε, την Κυριακή 23 Απριλίου, την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, υπενθυμίζοντας στο ανθρώπινο δυναμικό της το πρόγραμμα δανειστικής βιβλιοθήκης που διαθέτει. Ειδικότερα, το ξενοδοχείο έχει δημιουργήσει εδώ και λίγο καιρό μία βιβλιοθήκη στο «Staffeneio» της, δηλαδή στον χώρο που γευματίζει το προσωπικό, το οποίο και επέλεξε το συγκεκριμένο όνομα, ενώ σε συνεργασία και με την Bookstream, προσφέρει στους ανθρώπους της τη δυνατότητα να επιλέγουν από μία μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών και φυσικών βιβλίων, τα οποία διανέμονται σε εβδομαδιαία βάση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Συνεργασία με Fitness Meals και Skechers
Επιπλέον, έχοντας ως στόχο το Wellness των εργαζομένων, το Four Seasons Astir Palace Hotel συνεργάζεται με την Fitness Meals, φέρνοντας τα μέλη της ομάδας του πιο κοντά σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μέσω της εν λόγω συνεργασίας, όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να εγγραφούν με το εταιρικό τους mail στη σχετική πλατφόρμα της Fitness Meals και να απολαύσουν 25% έκπτωση στις παραγγελίες τους. Έτσι, μπορούν να επιλέξουν είτε ένα εβδομαδιαίο είτε ένα μηνιαίο συνδρομητικό πλάνο και να έχουν πρόσβαση σε φρεσκομαγειρεμένα και υγιεινά γεύματα, διαλέγοντας οι ίδιοι το μενού που επιθυμούν. Τέλος, μετά από προτροπή των ίδιων των ανθρώπων της, η Four Seasons συνεργάζεται με την εταιρεία Skechers, προσφέροντας έκπτωση από 10-20% στα προϊόντα της εταιρείας παπουτσιών.