Σε μια ειδικά σχεδιασμένη πρωτοβουλία προχωρά η Freenow, στοχεύοντας να αναγνωρίσει τη συνεισφορά των συνεργατών της. Συγκεκριμένα, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Οδηγών Ταξί, η εταιρεία διπλασιάζει τα φιλοδωρήματα που λαμβάνουν οι οδηγοί μέσω της εφαρμογής, ενθαρρύνοντας παράλληλα τους χρήστες που θα επιλέξουν να μετακινηθούν σήμερα, να αφήσουν φιλοδώρημα μέσω app στο τέλος της διαδρομής.

«Οι συνεργάτες οδηγοί ταξί της Freenow διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στις μετακινήσεις στην πόλη, παρέχοντας άριστες υπηρεσίες και διασφαλίζοντας ότι οι επιβάτες φτάνουν στους προορισμούς τους πάντα και γρήγορα. Νιώθω την ανάγκη να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες μας, σε μια εποχή που ο ανταγωνισμός αυξάνεται» δήλωσε η Άσπα Τοπαλίδου, Γενική Διευθύντρια της Freenow Ελλάδας.

Όλα τα φιλοδωρήματα που μεταφέρονται μέσω της εφαρμογής πηγαίνουν 100% στον συνεργαζόμενο οδηγό, γεγονός που σημαίνει ότι η πλατφόρμα δεν χρεώνει προμήθεια για αυτό το ποσό, ενώ οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το ποσοστό φιλοδωρήματος μέσα από την εφαρμογή στο τέλος της διαδρομής τους, επιλέγοντας από 5%, 10% και 20% του συνολικού κόστους της διαδρομής.