Το βήμα στους ηγέτες του μέλλοντος έδωσε η HayGroup στις 27 Απριλίου στο αμφιθέατρο της ΕΕΔΕ, μέσα από την πρωτοβουλία Future Leaders.

Το Future Leaders είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που στόχο έχει να προσφέρει ουσιαστικά στην κοινωνία, προετοιμάζοντας και βοηθώντας τη νέα γενιά ηγετών να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις του σήμερα, μέσα από πραγματικά case studies.

Πιο συγκεκριμένα επελέγησαν 26 μεταπτυχιακοί φοιτητές, που με τη συμβολή 8 business coaches και την καθοδήγηση έμπειρων facilitators, ανέλαβαν να ηγηθούν 3 σημαντικών projects σε συνεργασία με την Εταιρία Προστασίας Πρεσπών για την ανάδειξη της μοναδικότητας της περιοχής, το Μανιατάκειον Ίδρυμα για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και της οικονομικής ανάπτυξης της Κορώνης, και το Εθνικό Θέατρο για τη συμβολή του στον πολιτισμό και την κοινωνία. Τα projects που στέφθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία, παρουσιάστηκαν, από τους φοιτητές, στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

Η HayGroup ανανέωσε το ραντεβού για το δεύτερο κύκλο του προγράμματος τον Οκτώβριο, όπου νέα projects μη κερδοσκοπικών οργανισμών, νέες ομάδες φοιτητών και business coaches, θα αντιμετωπίσουν κι άλλα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας σε τοπικό ή εθνικό επίπεδο.