Στις 24 Απριλίου τα μέλη του Linkage Network συναντήθηκαν, προκειμένου να παρακολουθήσουν Broadcast με την Ομιλία του Gary Hamel με θέμα: «Innovation & Strategy».

Ο G. Hamel, τόνισε ότι ο κόσμος αλλάζει με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτήν που προσαρμόζονται οι επιχειρήσεις οπότε για να μπορέσουν να πετύχουν την αλλαγή, πρέπει να επικεντρωθούν σε τρεις βασικούς τομείς: resilience, renewal, revolution. Οι συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο μάθημα ηγεσίας είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς οι managers κατανοούν το ρόλο τους ως παράγοντες της αλλαγής και της καινοτομίας καθώς επίσης τα στοιχεία και τις προϋποθέσεις δημιουργίας στρατηγικής καινοτομίας, της αλλαγής και της προσαρμοστικότητας στις νέες συνθήκες.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους του workshop, δημιουργήθηκε ένα περιβάλλον δυναμικών συζητήσεων μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων που σαν επίκεντρο είχε την καινοτομία, την αλλαγή και τη στρατηγική των επιχειρήσεων. Η επόμενη συνάντηση του Linkage Network θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου με ομιλητή  τον Παναγιώτη Κοτρωνάρο σε ένα μοναδικό μάθημα ηγεσίας στρατηγικού σχεδιασμού, ομαδικότητας και αφοσίωσης στο στόχο.