Ο John Raddall CEO της Quanta Consulting έχει 20ετή εμπειρία στον σχεδιασμό και στην εφαρμογή πρωτότυπων τεχνικών για την αύξηση της "ενέργειας" και της απόδοσής των εταιρειών.

Θα είναι στην Αθήνα στις 22 Οκτωβρίου στην ημερίδα της Global Relations’ Coordinators.Ο Albert Einstein μας έδειξε ένα σύμπαν απείρως μεγαλύτερο από αυτό που φανταζόμασταν και με τη διάσημη εξίσωσή του απέδειξε πως οτιδήποτε παρατηρούμε ή βιώνουμε είναι μία μορφή ενέργειας, όπως π.χ. κάθε σκέψη, συναίσθημα, λέξη ή πράξη. Λόγω της συμπαντικής δύναμης της εντροπίας, δηλαδή της απώλειας ενέργειας στη διάρκεια του χρόνου, πρέπει να εισάγουμε συνεχώς νέα ενέργεια στις ζωές μας αν θέλουμε να παραμείνουμε αποτελεσματικοί και ανταγωνιστικοί.

Οι ηγέτες και οι εταιρείες τους υπάγονται ακριβώς στις ίδιες φυσικές δυνάμεις. Αυτό ίσως εξηγεί το γιατί οι εταιρείες της λίστας των 500 του περιοδικού Fortune έχουν κατά μέσο όρο διάρκεια ζωής λιγότερο από 30 έτη. 

Ο John και οι συνεργάτες του έχουν αναπτύξει πρωτοποριακά εργαλεία και μεθόδους για τη μέτρηση και την αύξηση της ενέργειας και της απόδοσης στις εταιρείες, καθώς και της μυστικής ερώτησης που αν χρησιμοποιηθεί σωστά έχει απίστευτη δύναμη. Ο John θα αποκαλύψει τις μεθόδους του στην ημερίδα της “G.R.’C.”, στις 22 Οκτωβρίου, τηλ. 210-6010990, www.grc-int.com.