Με την παρουσία πλήθους στελεχών επιχειρήσεων επιχειρηματιών και εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων.

Κάνοντας τον ετήσιο απολογισμό ο Πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρείας, Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, υπογράμμισε το ρόλο της ΕΕΔΕ στην επιμόρφωση και εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων στη σημερινή δύσκολη φάση της ελληνικής οικονομίας και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη δραστηριότητα των Ινστιτούτων της Εταιρίας και στον νεοϊδρυθέντα Τομέα Ηγεσίας, τονίζοντας ότι η νέα αυτή πρωτοβουλία έχει στόχο να καλύψει καινοτόμες ανάγκες της ελληνικής οικονομίας και του ελληνικού επιχειρείν.

Τη Γενική Συνέλευση της ΕΕΔΕ προλόγισε ο Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, Χάρης Παμπούκης, ενώ κύριος ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς. Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕΑ) την οποία παρέλαβε ο νυν πρόεδρος, Κωνσταντίνος Μίχαλος, καθώς και στο Δίκτυο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, την οποία παρέλαβε επίσης ο νυν πρόεδρος του Δικτύου, Νίκος Αναλυτής, για την συμβολή τους στην ανάπτυξη της ελληνική οικονομίας και κοινωνίας.

Επίσης, τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ Νίκη Μπούμη και Τάκη Ζαφειρόπουλο για την πολυετή συνεισφορά τους στην υλοποίηση του έργου της ΕΕΔΕ.