Η GEP ανακοίνωσε ότι ο Λευτέρης Μερκουρίου εντάσσεται στη διοικητική ομάδα της εταιρείας, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Chief Financial Officer, με στόχο να συμβάλλει στην υλοποίηση της στρατηγικής και την περαιτέρω ανάπτυξή της GEP.

Ο Λευτέρης Μερκουρίου κατέχει βαθιά γνώση της χρηματοοικονομικής και της λογιστικής επιστήμης, διαθέτοντας 15ετή εμπειρία στο χώρο των οικονομικών υπηρεσιών. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικούς οργανισμούς, όπως ΕΥ, Deloitte, MetLife, ενώ τα τελευταία 8 χρόνια κατείχε διάφορες θέσεις ευθύνης στην πρώην MetLife, με πιο πρόσφατη αυτή του Οικονομικού Διευθυντή. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική και μέλος του ACCA.

Ο Γιώργος Λαμπρινός, Πρόεδρος και CEO της GEP καλωσορίζοντας τον Λ. Μερκουρίου στην εταιρεία, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η νέα συνεργασία θα εξελίξει το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας και θα ενισχύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στον κλάδο της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία.