Η έγκριτη Βρετανική εφημερίδα THE TIMES και το ALBA Graduate Business School συνεχίζουν για 2η συνεχή χρονιά την από κοινού χορήγηση μίας υποτροφίας για το Πρόγραμμα Full-Time MBA σε υποψήφιους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο Πρόγραμμα.

Η έναρξη της συνεργασίας του ALBA Graduate Business School με τους TIMES σημειώθηκε πέρυσι με τη θέσπιση του κοινού προγράμματος υποτροφιών.

Το Full-Time MBA του ALBA Graduate Business School είναι πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών εντατικής απασχόλησης και διεξάγεται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. Το διδακτικό προσωπικό του προγράμματος αποτελείται από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ακαδημαϊκούς με πλούσια διδακτική, ερευνητική και συμβουλευτική εμπειρία. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων με πτυχίο πανεπιστημιακών σπουδών, καθώς και σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της νέας οικονομίας της γνώσης. Επιπλέον, το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το διεθνή οργανισμό πιστοποίησης σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Association of MBAs (AMBA).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ερατώ Παρασχάκη, τηλ.: 210-8964531, e-mail: [email protected], ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.alba.edu.gr/academic/mba/.