Παγκόσμιος (Worldwide) Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, (ΕΜΕΑ) του Alliott Group επανεξελέγη πρόσφατα, ο Γιάννης Κλεώπας, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ, που είναι μέλος της Βρετανικής Alliott Group από το 1992.

Ο Γ. Κλεώπας, έχοντας ήδη διατελέσει μέλος του παγκόσμιου Διοικητικού Συμβουλίου της Alliott Group επί έξι χρόνια εκ των οποίων τα δύο προηγούμενα ως Παγκόσμιος Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής επανεξελέγη στις θέσεις αυτές και για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σχετικά με την επανεκλογή του, ο Γ. Κλεώπας σχολίασε: «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη και είμαι σίγουρος ότι μέσα από την υπάρχουσα, αλλά και τη μελλοντική εξαιρετική συνεργασία που διατηρούμε με το ΔΣ, θα εξακολουθήσουμε να προβάλλουμε την ισχυρή εικόνα του διεθνούς δικτύου της Alliott Group σε όλο τον κόσμο».

Ο Γ. Κλέωπας είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά) με μεταπτυχιακές σπουδές. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια τόσο στον τομέα της Λογιστικής και των Φορολογικών όσο και στον τομέα Διοίκησης διεθνών επιχειρήσεων. Επίσης έχει λάβει μέρος, με εισηγήσεις και σεμινάρια, σε διεθνή συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες.