Απεριόριστες ημέρες άδειας θα μπορούν να έχουν οι συνεργάτες και οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Goldman Sachs, στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος «ευέλικτων διακοπών» για την προώθηση της «ξεκούρασης και επαναφόρτισης», σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, η οποία επικαλείται εσωτερικό σημείωμα.
Ειδικότερα, όπως επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα, το εν λόγω σημείωμα ανέφερε ότι από την 1η Μαΐου δεν θα υπάρχει ανώτατο όριο στις άδειες μετ’ αποδοχών και τα ανώτερα στελέχη μπορούν να «πάρουν άδεια όταν χρειάζεται», ενώ όλοι οι εργαζόμενοι αναμένεται να παίρνουν άδεια τουλάχιστον 15 ημερών ετησίως από τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τουλάχιστον μία εβδομάδα συνεχόμενης άδειας.
Σημειώνεται, τέλος, ότι η εξέλιξη αυτή έρχεται περίπου δύο μήνες αφότου μια ομάδα πρωτοετών αναλυτών της Goldman Sachs παραπονέθηκε τον Μάρτιο ότι καταπονήθηκε και απείλησε να παραιτηθεί εντός έξι μηνών, εκτός εάν βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας τους.