Σημαντικές οργανωτικές αλλαγές ανακοίνωσε η Γρ. Σαράντης, με ισχύ από τις 12 Ιουλίου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Γιάννης Μπούρας, σήμερα Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, θα αναλάβει Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος (Deputy CEO) και θα είναι υπεύθυνος για τη συνολική διοίκηση του Ομίλου, καθώς και τη στρατηγική του που περιλαμβάνει την διοίκηση των θυγατρικών, την Διεύθυνση Marketing, την Οικονομική Διεύθυνση, την Διεύθυνση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, καθώς και την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ο Γ. Μπούρας κατέχει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή του Ομίλου τα τελευταία τρία χρόνια. Πριν από την ένταξή του στον Όμιλο είχε επιτελικούς ρόλους στη Minerva SA και στην PZ Cussons Group. Είναι απόφοιτος της σχολής Χημικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Staffordshire, ενώ διαθέτει τίτλο πιστοποίησης στην Εταιρική Διακυβέρνηση από το INSEAD.

Παράληλα, ο Κώστας Ροζακέας, αναλαμβάνει καθήκοντα Group Strategic Advisor. Ο Κ. Ροζακέας είναι μέλος του Ομίλου από το 1995 και από τηννέα του θέση θα συνδράμει στην στρατηγική καθοδήγηση του Ομίλου και θα υποστηρίξει την ομαλή μετάβαση στον διάδοχο της θέσης του. Τέλος, ο Χρήστος Βάρσος αναλαμβάνει καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή (Chief Financial Officer) του Ομίλου, αντικαθιστώντας τον Κώστα Ροζακέα. Ο Χ. Βάρσος μέχρι πρότινος κατείχε την θέση του Partner στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδος, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών προς CFOs για Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Πριν ενταχθεί στην ΕΥ διετέλεσε Περιφερειακός Οικονομικός Διευθυντής για την Κεντρική Ευρώπη και την Ιταλία, Οικονομικός Διευθυντής Ελβετίας και Διευθυντής Οικονομικού Σχεδιασμού και Ανάλυσης Ομίλου στην Coca-Cola HBC. Παλαιότερα, υπήρξε Οικονομικός Διευθυντής σε ναυτιλιακή εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, όπου και ηγήθηκε της εισαγωγής της στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου. Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, θα είναι υπεύθυνος για τις Οικονομικές Υπηρεσίες, το Νομικό τμήμα το τμήμα Πληροφορικής, το GDPR, και το τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων & Εταιρικής Επικοινωνίας.