Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ εντάσσεται και το γραφείο εύρεσης εργασίας και επαγγελματικής υποστήριξης.

Βασική αποστολή του γραφείου αποτελεί η υποστήριξη των μελών στην αναζήτηση εργασίας και η διευκόλυνση της κοινωνικής και επαγγελματικής τους ένταξης.

Οι δράσεις στοχεύουν στην ενδυνάμωση των μελών μέσω της ανάπτυξης των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων αλλά και στην ανάπτυξη δικτύου με επιχειρήσεις, εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς φορείς με στόχο την ενημέρωση για εκπαιδευτικά θέματα, θέσεις εργασίας και προγράμματα επιδότησης.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συνεργαστούν με το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ μπορούν να ενημερωθούν για το τριετές πρόγραμμα ενίσχυσης εργοδοτών από τον ΟΑΕΔ, με επιχορήγηση που αντιστοιχεί στο ύψος των ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη ανέργων απεξαρτημένων ενώ παράλληλα μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο στην αναζήτηση προσωπικού μέσω της προώθησης βιογραφικών για επικείμενες θέσεις εργασίας.

Εάν είστε εργοδότης και σας ενδιαφέρει η συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό του Τμήματος Εκπαίδευσης, Σοφία Θεοδωρή ή Νίκο Ζαχαράκη ώστε να προγραμματιστεί μια επίσκεψη γνωριμίας και ενημέρωσης στον εργασιακό σας χώρο.

Τηλ.: 22940 77180, 210 3845029 (εσωτ. 103), 210 3300779, [email protected] και www.kethea-paremvasi.gr.