Τη δημιουργία ενός διαμορφωμένου πολυχώρου αποκλειστικά για τα παιδιά των εργαζομένων της ολοκλήρωσε η GRC Tech. Αναλυτικότερα, χάρη στην εν λόγω πρωτοβουλία, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να διαμένουν εντός του ωραρίου λειτουργίας της εταιρείας και να έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια, ανάγνωση βιβλίων σε θεματική γωνία, προετοιμασία για το σχολείο, παρακολούθηση επιμορφωτικών προγραμμάτων στην τηλεόραση και να παίρνουν το σνακ ή το κολατσιό τους.

Στον ειδικό αυτόν χώρο έχει στηθεί ένας εξοπλισμός τραπεζοκαθισμάτων που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 παιδιά, ενώ προσφέρει πρόσβαση σε ψυχαγωγικές εκπομπές, ταινίες κινούμενων σχεδίων, ντοκιμαντέρ, επιτραπέζια αντισφαίριση, ζωγραφική και χειροποίητες κατασκευές. «Στην GRC Tech έχουμε την πεποίθηση ότι η παροχή ενός υψηλού προδιαγραφών περιβάλλοντος εργασίας είναι πάντοτε τιμητική για τους ίδιους τους εργαζόμενους και κατ’ επέκταση την ίδια την εταιρεία» εξηγεί στο Workforce o Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, CEO, της εταιρείας.

Όπως επισημαίνει, η ιδέα για την πρωτοβουλία αυτή προέκυψε από τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία, αφού υπήρξαν φορές που οι εργαζόμενες μητέρες της εταιρείας δεν μπορούσαν να απευθυνθούν στα ΚΔΑΠ ή σε κάποιον συγγενή για την φύλαξη των παιδιών κ.ά. «Τώρα μπορούν να έχουν τα παιδιά τους μαζί τους, έχοντας τη δυνατότητα παραμονής στον χώρο όσο επιθυμούν για να παίξουν, να διαβάσουν, να γυμναστούν και να σιτιστούν εντός του διαμορφωμένου χώρου» τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Η χαρά να δίνεις και να προσφέρεις στους συνεργάτες σου, είναι ένα ακόμα κίνητρο που μας οδήγησε στην απόφαση αυτή».

Επιπλέον, ο Α. Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι: «Τα χαμόγελα των παιδιών και η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ τους, επιφέρει επίσης μια πιο συναδελφική σχέση των στελεχών μας και επομένως το εργασιακό περιβάλλον γίνεται ολοένα και πιο οικογενειακό. Στη χώρα μας άλλωστε, η έννοια και η πίστη στην οικογένεια αποτελούσε και αποτελεί ένα από τα διακριτά στοιχεία, έναντι στη σύγχρονη τάση της αποδυνάμωσης των ανθρωπίνων σχέσεων». Καταληκτικά, ο CEO της GRC Tech σημείωσε: «Προσπαθούμε, πλέον, εκτός από εμπορική εταιρεία, αλλά και ως εταιρεία κοινωνικής ευθύνης, να ξεπερνάμε τις προσδοκίες τόσο των πελατών μας, όσο και του ανθρώπινου