Με στόχο οι συμμετέχοντες να μάθουν εργαλεία και στρατηγικές για μια καλύτερη ζωή θα πραγματοποιηθεί μια ακόμα Great Life Workshop εμπειρία, το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Spa Lounge, τον zen χώρο του Divani Apollon Palace & Spa στο Καβούρι.

Θέλει κάποιος να ζήσει μια απίθανη ζωή; Θα πρέπει να δει τι κάνουν οι άνθρωποι τους οποίους θαυμάζει και να πάρει 100% ευθύνη για την ζωή του. Μετά κάνει πράξεις που θα τον βοηθήσουν προς αυτόν τον σκοπό και δεν σταματάει μέχρι να πετύχει τον στόχο του. Απορρίπτει την αποτυχία και μαθαίνει από τα λάθη του. Ακριβώς όπως λειτουργεί το role modeling. Σε όλο τον κόσμο, αυθεντίες της προσωπικής ανάπτυξης όπως ο Tony Robbins και ο Jack Canfield χρησιμοποιούν αυτές τις στρατηγικές και τα εργαλεία στον εαυτό τους αλλά και στους μαθητές στους οι οποίοι είναι Πρωθυπουργοί, αστέρια του Hollywood μα και καθημερινοί άνθρωποι.

Εισηγήτρια του Great Life Workshop είναι η Τζιλ Δούκα, MBA, CPC μέλος της International Coaching Federation και πρέσβειρα της International Coach Academy. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πληροφορίες: 2118005342, [email protected], www.uniquenessdevelopmentgroup.com/workshops/now.