Ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα συνέδριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραβρέθηκαν στο Great Place to Work ® Conference στις 29 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy.

Η ημερίδα, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Great Place to Work ® Institute σε συνεργασία με τη BOUSSIAS. Ομιλητές στο συνέδριο δεν ήταν γκουρού και ακαδημαϊκοί αλλά άνθρωποι τις «δουλειάς», που μοιράστηκαν με το κοινό τα μυστικά της δημιουργίας ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση μίλησαν οι: Dan Henry, Chief Human Resources Officer της Bright Horizons Family Solutions, Ιωάννης Σιατόπουλος, HR Director της Bristol-Myers Squibb, Βίκυ Μπουζούκη, Country HR Director της Coca-Cola 3E, Julie Olsen, Senior Development Consultant στο Memorial Health Medical Centre, US, Mark Hamberlin, Senior Director Human Resources, European Theatre στη Cisco Systems, Δημήτρης Γκανούδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work ® Institute Hellas, Σταύρος Ισαακίδης, CFO και HR Manager της OTEAcademy και Μαρία Λαζαρίμου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Advocate / Burson-Marsteller.

Η εκδήλωση έκλεισε με πάνελ στο οποίο Διευθύνοντες Σύμβουλοι, εταιρειών που βραβεύτηκαν το 2009, συζήτησαν για την αξία της δημιουργίας ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Πιο συγκεκριμένα το πάνελ πλαισίωσαν οι:

· Πάνος Αργυρόπουλος, ΑΙΩΝ.
· Κώστας Ευριπίδης, GENESIS Pharma S.A.
· Γιώργος Κωνσταντινίδης,  EXODUS.
· Στέλιος Σταυρίδης,  PISCINES IDEALES.