Τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces Hellas 2022, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης εργασιακού κλίματος στην Ελλάδα, με τις επωνυμίες των κορυφαίων εταιρειών που διακρίνονται φέτος για το εργασιακό τους περιβάλλον ανακοίνωσε την Κυριακή 8 Μαΐου το Great Place to Work® Hellas.

Στην εν λόγω έρευνα, η οποία διεξήχθη για 20η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους, ενώ η αξιολόγηση στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους.

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες που διακρίνονται στην κατηγορία πάνω από 250 εργαζόμενοι είναι οι DHL Express (Ελλάς), Dialectica, Vitex AE, Epsilon Net, Β. Καυκάς ΑΕ, Διαμαντής Μασούτης ΑE, OpenBet Hellas, Deloitte Greece, Teleperformance Greece και Atos Greece. Αναφορικά με την κατηγορία 50 – 250 εργαζόμενοι, οι εταιρείες που διακρίνονται είναι οι XM, Bristol-Myers Squibb, Bausch Health Hellas, Takeda Hellas, AbbVie Φαρμακευτική, Citrix Greece, Convert Group, Amgen Hellas, Barilla Hellas και ThinkDigital Group (TDG).

Τέλος, στην κατηγορία 20 – 49 εργαζόμενοι, οι εταιρείες που διακρίνονται είναι οι S.C. Johnson Hellas, NetSteps, eLearning Industry, Harbor Lab και Ipsen Greece. Επισημαίνεται πως η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2022, ενώ συνολικά δήλωσαν συμμετοχή 50 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες απασχολούν περισσότερους από 30.000 εργαζόμενους.