Η προστασία των εσωτερικών χώρων γίνεται πιο σημαντική με την έλευση του χειμώνα, όπου ελλοχεύει η γρίπη και διάφορες άλλες λοιμώξεις που επηρεάζουν την υγεία.

Άμεση και αποτελεσματική προστασία μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση απολυμαντή-καθαριστή-ιονιστή αέρα, ο οποίος διασφαλίζει ότι ο αέρας που αναπνέει το άτομο είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρός και υγιεινός. Η σουηδική εταιρεία Aerte δημιούργησε τους απολυμαντές-καθαριστές-ιονιστές αέρα εσωτερικών χώρων Klean και AD 2.0. Οι συσκευές είναι κατάλληλες για σπίτι, γραφείο, ιατρείο, για νοσοκομεία, σχολεία ή άλλους πολυσύχναστους χώρους.

Η τεχνολογία AERTE απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να έχουν διαρκή προστασία από τους παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν άσθμα, αλλεργίες και συχνά σοβαρές λοιμώξεις που αποδυναμώνουν την άμυνα του οργανισμού, καθώς και από τη μετάδοση αερομεταφερόμενων παθογόνων και μολυσματικών οργανισμών. Επιπλέον βοηθάει στην εξαφάνιση των βακτηρίων από τις επιφάνειες του χώρου στον οποίον λειτουργεί και μειώνει τα αλλεργιογόνα και τις δυσάρεστες οσμές.