Η Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε εκδήλωση για φοιτητές με θέμα «Αναπτύσσοντας επαγγελματικές δεξιότητες μέσω του αθλητισμού», την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο Ιωνικό Κέντρο στην Πλάκα, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με κεντρικό ομιλητή τον βετεράνο διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιώργο Σιγάλα.

Στόχος του συγκεκριμένου workshop ήταν, τόσο η διερεύνηση της σχέσης ανάμεσα στις αθλητικές και τις επαγγελματικές δεξιότητες, όσο και η επίδραση του αθλητισμού στο «κτίσιμο» μιας ισχυρής επαγγελματικής προσωπικότητας. Η Mαρίνα Βέργου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού δήλωσε: «Εάν θέλεις να αντιγράψεις την τέχνη για να χτίσεις πρωταθλήτριες ομάδες, που απαρτίζονται από ταλέντα με διακριτή ηγεσία και κοινό στόχο, που αναπτύσσουν άμιλλα, αλλά αγωνίζονται από κοινού, που αντέχουν να χάνουν και ανασυντάσσονται, και η διαφορετικότητα τους είναι παράγοντας επιτυχίας, τότε ο πιο κατάλληλος χώρος είναι ο αθλητισμός και μάλιστα οι πρωταθλήτριες ομάδες».

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα από βασικά τρόφιμα μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών  των Παιδιών Χωριών SOS που παρέχουν φροντίδα σε παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Στο τέλος της ενέργειας, η εταιρεία διπλασίασε την ποσότητα που συγκεντρώθηκε, υποστηρίζοντας το δύσκολο αλλά αξιέπαινο έργο των Παιδικών Χωριών SOS.