Ένα βιβλίο για το Management, την Ηγεσία και τους τρόπους επιτυχίας ορισμένων ανθρώπων, που θα αλλάξει σε κάποιους τον τρόπο που σκέφτονται.

Μέσα από τούτο το βιβλίο, πιθανόν να μπορείς να αναλογιστείς “αν το κάνεις καλά”, αν μπορείς “να το κάνεις διαφορετικά”, αν υπάρχει “και άλλος τρόπος”. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει το καλό, αλλά πάντα υπάρχει και το καλύτερο. Και επειδή χειρότερη της άγνοιας είναι η ημιμάθεια, προτείνουμε να μην το αγνοήσεις και να το διαβάσεις».

Για αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε το «GROW». Για να επενδύσουμε στη δική μας ανάπτυξη μέσα από διαφορετικές εμπειρίες και να διαβάσουμε απόψεις άλλων ανθρώπων. Για να στηρίξουμε συλλόγους και οργανώσεις, το όραμα των οποίων συμμεριζόμαστε και για να δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλους ανθρώπους που θέλουν να «ακούσουν» και να διαβάσουν με την ελπίδα ότι, ίσως, πάρουν κάτι από αυτό.

Διάβασέ το και, άν θες, μάθε τις απόψεις που έχουν σχηματίσει αναγνωρισμένοι άνθρωποι, ο καθένας στον κλάδο του.

Για πρώτη φορά, άνθρωποι «πίσω από τα νήματα» διαφορετικών βιωμάτων και, ως επι των πλείστων, χαμηλού προφίλ, χωρίς να έχουν διαβάσει τα μεταξύ τους κείμενα, μήτε γνωρίζοντας αν οι απόψεις τους συμφωνούν ή διαφωνούν, προσφέρουν απλόχερα τον τρόπο τους και την εμπειρία τους, γράφοντας χωρίς κανένα απτό όφελος. Μόνο με το όφελος της ικανοποίησης ότι ίσως, κάποιος, κάποτε πάρει κάτι χρήσιμο από τούτο το βιβλίο.

Άνθρωποι σε καίριες θέσεις ευθύνης από τον χώρο μεγάλων εταιρειών, οργανισμών, της εκπαίδευσης, των ενόπλων δυνάμεων και της εκκλησίας συγκεντρώνουν τις απόψεις τους και εξομολογούνται, όχι μέσα από θεωρίες, αλλά μέσα από την ιστορία, τις εμπειρίες, τις αναμνήσεις και τα βιώματά τους για την Ηγεσία, τη Διοίκηση και τον τρόπο τους. Γιατί όλα όσα κάνουμε καθημερινά στη ζωή μας, είναι «Management»!

Σημειώνεται ότι το βιβλίο προλογίζει ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος με ένα εξαιρετικό κείμενο, για πρώτη φορά στην ιστορία, ενώ όλα τα έσοδα απ’ όλους τους συγγραφείς και τους συμμετέχοντες διατίθενται προς στήριξη στην Κιβωτό του Κόσμου, στο Χαμόγελο του Παιδιού, στα Παιδικά χωριά SOS και στο Άλμα Ζωής.