Δυναμικό παρών έδωσε η εταιρεία φυσικών καλλυντικών APIVITA στον καθαρισμό της ακτής του Ωρωπού που διοργανώθηκε από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, την Ελευθεροτυπία και το περιοδικό ΓΕΩΤΡΟΠΙΟ, το Σάββατο 24 Μαΐου.

Η δράση έγινε στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας εθελοντικών καθαρισμών των ακτών, του βυθού και άλλων φυσικών περιοχών που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από τις 10 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου 2008, με συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών, Δήμων, περιβαλλοντικών και κοινωνικών φορέων, εργαζομένων, επιχειρήσεων και εθελοντών κάθε ηλικίας.

Επιπλέον, η APIVITA χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες στις συσκευασίες της και μια σειρά βιολογικών εκχυλισμάτων και αιθερίων ελαίων στα προϊόντα της. Σταθερά προσανατολισμένη σε ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η εταιρεία πρωταγωνιστεί στην αναβίωση του Κήπου του Ιπποκράτη στην Κω, αλλά και στην αναστήλωση του φαρμακείου του Αγίου Όρους, καθώς και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα για φαρμακοποιούς του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του οποίου αποτελεί αποκλειστικό χορηγό.