Το μεγαλύτερο event στην αγορά εργασίας υποστηρίζεται από την BIC. Η εταιρεία κάνει ένα ακόμη βήμα κοντά στους νέους, στηρίζοντας την προσπάθεια τους στην ανεύρεση εργασίας.

Σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο κατά τη διάρκεια του event, εξειδικευμένοι recruiters θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τις τάσεις της αγοράς σήμερα, για το πως πρέπει να συντάξουν το βιογραφικό τους ή να διαχειριστούν μια συνέντευξη καθώς και πλήθος άλλων χρήσιμων συμβουλών. Στόχος της ενέργειας είναι να μπορέσουν οι υποψήφιοι να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται αλλά και να δημιουργήσουν οι ίδιοι τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια του διαγωνισμού σχεδιαστικής καινοτομίας «Ελληνικά Μυαλά Ξυράφια» που προσφέρει 2 θέσεις 6 μήνης αμειβόμενης απασχόλησης στα καλύτερα και πιο δημιουργικά μυαλά της Ελλάδας, στο Παγκόσμιο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης των ξυριστικών BiC, που εδρεύει στη χώρα μας. Η εταιρεία με τη βοήθεια των επαγγελματιών του χώρου, δείχνει ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη της στο ανθρώπινο δυναμικό της Ελλάδας, υποστηρίζοντας τη νέα γενιά και αποδεικνύοντας στην πράξη πως το brand BIC έχει ελληνική ψυχή.
Tο kariera.gr, υποδέχεται με μεγάλη χαρά την υποστήριξη της BIC στις Ημέρες Καριέρας (12 &13 Οκτωβρίου 2013) και θα συνεχίσει να στηρίζει με την δράση της, ακόμα πιο ενεργά, τους νέους ανθρώπους στη διαδικασία εύρεσης εργασίας, εκπαίδευσης και δημιουργίας νέων start-ups.