Μεγάλη τιμή για την εταιρεία Hatzi Filax Group Training|Consulting|Technology αποτέλεσε η βράβευσή της στα φετινά Women Empowerment Awards by Boussias. Η Hatzi Filax Group διακρίθηκε με το Silver Award για την κατηγορία Best Corporate Social Responsibility – Education & Skilling για το project: ‘’Empowering & Educating a Refugee Women’’ στην ΜΚΟ SISTECH.

Το βραβείο παρέλαβε η Project Leader κα Σοφία Σκευοφύλακα, Chief Commercial Officer & Co-founder της Hatzi Filax Group και η κα Μίλα Αγγελίνα Programs Manager Greece της Sistech. Η κα Σοφία Σκευοφύλακα, CCO και Co-founder της Hatzi Filax Group, συμμετείχε στο σπουδαίο πρόγραμμα 6 μηνών του ΜΚΟ SISTECH που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και επιλέχθηκε ως HR & Soft Skills Mentor για μια γυναίκα πρόσφυγα.

Με την υποστήριξη και εκπαίδευση της Hatzi Filax Group και της κα Σοφία Σκευοφύλακα η fellow του προγράμματος κατάφερε να διεκδικεί μία θέση εργασίας στην ελληνική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο www.hatzifilax.com