Ο Όμιλος ICAP διακρίθηκε ως ένα από τα κορυφαία Corporate SUPERBRANDS 2012 στην Ελλάδα από τον ομώνυμο διεθνώς καταξιωμένο Θεσμό Branding με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες.

Η ICAP Group αναδείχθηκε μάλιστα Πρώτη στην Ευρεία Κατηγορία «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες» και σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο, παρέλαβε σχετικό βραβείο με την παρουσία περισσότερων των 800 Ανωτάτων στελεχών.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και νιώθουμε περήφανοι για την αναγνώρισή μας ως SUPERBRAND 2011-2012 και μάλιστα Πρώτοι στην κατηγορία μας. Μας τιμά ιδιαίτερα δε το γεγονός ότι από τις 10 εταιρείες που επιλέχθηκαν ως Superbrands στην κατηγορία των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, η ICAP ήταν η μόνη ελληνική και συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία μπροστά από πολύ μεγάλα ονόματα με παγκόσμιας εμβέλειας brands. Θεωρούμε ότι η αναγνώριση αυτή αποτελεί ένα επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια, από τη στιγμή που στη μετοχική σύνθεση του Ομίλου μας, ισχυρό πλειοψηφικό πακέτο μετοχών απέκτησε το SEEF fund της Global Finance.

Στο πλαίσιο των Corporate Superbrands 2011/2012, αξιολογήθηκαν περί τις 2.000 εταιρικές επωνυμίες από Κριτική Επιτροπή και το 25% αυτών προκρίθηκε και αξιολογήθηκε σε τελική φάση τόσο από την Κριτική Επιτροπή, όσο και μέσω δημοσκοπήσεων, από ευρύ κοινό και εκπροσώπους επιχειρήσεων, με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: α) Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης, β) Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια και γ) Εταιρική Υπευθυνότητα.