Η Linkage Ελλάδος διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με την Linkage Αμερικής το συνέδριο «Women In Leadership» με στόχο την ενίσχυση των γυναικών με την ανάπτυξη συγκεκριμένων ικανοτήτων, όπως η επιρροή και η δικτύωση, ώστε ο τελευταίες να μπουν σε τροχιά διεκδίκησης της επαγγελματικής τους εξέλιξης και της δυναμικής συμπερίληψής τους στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 2-5 Νοεμβρίου 2021 από την Linkage Αμερικής. Οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, μέσω συγχρονισμένης ή ασύγχρονης παρακολούθησης (virtually), ομιλίες και πάνελ παγκοσμίως αναγνωρισμένων Ηγετών όπως η Carla Harris, o Magic Johnson κ.α., σχετικά με τους τρόπους που οι γυναίκες μπορούν να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια που συναντούν στην πορεία τους για επαγγελματική ανέλιξη.

Μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου η Linkage Ελλάδος θα πραγματοποιήσει Virtual Master Classes  στις 11 και  18 Νοεμβρίου, κατά τα οποία οι συμμετέχουσες θα ανταλλάξουν καλές πρακτικές και εμπειρίες και θα εμβαθύνουν με πρακτικά μοντέλα και εργαλεία στο περιεχόμενο των ομιλιών, με εισηγήτρια την Έφη Σταυροπούλου, Executive Coach & Partner Linkage Greece.