Η Mars κατέκτησε την 2η θέση στον θεσμό Best Multinational Workplace στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της τελετής Great Place To Work® 2018.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά χρονιά που η εταιρεία λαμβάνει διάκριση στο πλαίσιο του συγκεκριμένου θεσμού, ως επιβράβευση της δέσμευσής της απέναντι στους εργαζόμενούς της. Ο Michael Ryan, Regional President Multisales Europe & South Africa δήλωσε σχετικά: «Αυτή η διάκριση μας για 3η συνεχή χρονιά αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για μια οικογενειακή επιχείρηση όπως η Mars και μια επιβεβαίωση του πώς εφαρμόζουμε τις αρχές και τις αξίες μας στην καθημερινότητά μας. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για αυτό το βραβείο γιατί δείχνει πώς αισθανόμαστε όλοι όσοι εργαζόμαστε στην Mars κάνοντας τη διαφορά κάθε μέρα και ότι οι άνθρωποι μας είναι η ουσία της επιχειρηματικής μας δράσης».

Από την πλευρά του, o Shaid Shah, Mars Wrigley Confectionery Regional President για Europe, Russia, CIS & Turkey, τόνισε: «Πιστεύω απόλυτα στην αξία της ανάπτυξης ταλέντων και αισθάνομαι υπερήφανος όταν βλέπω ότι η δέσμευσή μας στους Συνεργάτες μας αναδεικνύεται μέσα από μια τόσο σημαντική διάκριση. Άλλωστε, οι δεσμεύσεις που έχουμε λάβει δεν αφορούν μόνο στους Συνεργάτες μας, αλλά στο σύνολο των κοινωνιών στις οποίες λειτουργούμε σε όλη την Ευρώπη, με στόχο να παραμείνουμε great place to work και για τα επόμενα χρόνια».